Wie ben ik

Hallo, mag in een momentje van uw tijd? Mijn naam is Hannie, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Naast mijn werk in de thuiszorg heb ik altijd al een voorliefde voor fotografie gehad.

Tijdens een opleiding voor stervensbegeleiding die ik gevolgd heb, ben ik in aanraking gekomen met Afscheidsfotografie.. Het leek me geweldig mooi om tijdens de laatste levensfase en mogelijk bij het ’allerlaatste afscheid’ een fotoreportage te mogen maken. Maar niet alleen afscheidsfotografie heeft mij gegrepen. Ook de fotografie van mooie levensgebeurtenissen en het vastleggen van mooie bedrijfssferen pakte mijn aandacht. Om die reden volgde ik een tweede opleiding en later nog een derde opleiding ‘Documentaire fotografie’. Met de kennis vanuit deze opleidingen en mijn passie voor het vastleggen van verhalen, gebeurtenissen en emoties maak ik mooie rapportages van impactvolle gebeurtenissen. Deze rapportages verwerk ik in een handgemaakt gebonden album. De fotoseries kunnen veel troost bieden tijdens momenten van gemis rondom afscheidsfotografie, een moment van trots rondom een levensgebeurtenis of geven een goede representatie van bedrijfssferen.

Heeft u interesse in een samenwerking of heeft u fotografische begeleiding nodig bij een afscheid? Dan nodig ik u van harte uit voor een kopje koffie zodat we de wensen door kunnen spreken en ik uw verhaal zo mooi en goed mogelijk kan vastleggen voor een prachtige en tijdloze rapportage.

Een bijzondere belevenis is de moeite waard om vast te leggen.

Doe jij iets bijzonders wat je graag wilt delen met een ander? Neem vooral contact met me op.

Contact